I onsdags på vårt VIP mingel bjöd vi på lite plock.
Förrutom Sushi var det snurror & ostbollar.
Här kommer nu recepten på dessa delikata mingelrätter.
Passar perfekt till ett glas vin eller en drink!
100 g riven Västerbottensost®
100 g fint riven pecorino
100 g ricotta
salt och peppar
Förslag till garnering:
Rulla i rostade sesamfrön och chiliflakes och finklippt persilja eller krasse.
GÖR SÅ HÄRBlanda allt i en stor bunke. Använd gärna elvisp eller matberedare. Smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt 30 minuter. Tag ut och rulla ostbollar i önskad storlek. Vänd ostbollarna i en mix av
rostade sesamfrön , chilliflakes & persilja och stick en tandpetar i!
Anjovissnurror
Köp färdig smördeg
Sprid anjovisfilér
smörfräst lök och riven pecorino.
Rulla ihop till en rulle och skär i skivor.
Grädda i ugn 12-15 min 220 g
Sprid anjovisfilér
smörfräst lök och riven pecorino.
Rulla ihop till en rulle och skär i skivor.
Grädda i ugn 12-15 min 220 g
De där ostbollarna låter supergoda, de ska jag servera på min 30-årsmiddag nästa helg! Tack för tipset! :-)
SvaraRaderaJisses så gott det såg ut! Måste testas till helgen helt klart!
SvaraRadera