torsdag 20 oktober 2011

Så kan det gå...

Det blir inte alltid som man tänkt sig...
När vi ska checka in på Arlanda för 10 intensiva arbetsdagar i New Delhi inser vi att vi totalt missat att vi måste ansöka om visum direkt från första dagen i Indien...för mycket jobb den senaste tiden har nog gjort att inte minnet är på topp! Turkish kommer efter många telefonsamtal  fram till att om vi sätter oss på planet till Delhi kommer vi att få bekosta vändande biljetter hem till Sverige...alternativt att vi stannar i Stockholm för att ansöka om VISA vilket tar flera dagar...

Det bästa vi kommer på är att vi flyger till Bangkok direkt eftersom vi skulle dit efter Indien.
Turkish Airline ordnar allt och vi får sätta oss på samma plan som tänkt till Istanbul - måste säja att av alla flygbolag vi flygit med genom åre är de helt klart det bästa - slår Thai med hästlängder!
Barnen jublade över att slippa 10 långa arbetsdagar i New Delhi :)

Mycket missas nu mässor, besök på fabriker, en stor del av processen med Lucky Lina & du Nord men det löser sig, som tur är finns ju internet och fraktbolag:) lite mer svår jobbat bara. Det är så mycket lättare att välja tyger på plats och göra ändringarna direkt tex.

Nu är vi iallafall i vårt andra hemland THAILAND och vår favoritstad alla
kategorier BANGKOK !!

Tänkte passa på att ge er lite Bangkok tips och jag börjar med ett hotell med en fantastisk frukostbuffe. Det var andra gången vi stannade på Le Meridien på Silom och vi blir inte besvikna den här gången heller. Kostar som ett enklare hotell i Stockholm.
Deras frukost buffe är något extra - läget bra - sköna sängar.
Här kommer lite bilder från frukosten - som är " to die for "
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar