fredag 17 februari 2012

Bara en kaka till ♥ Korvgrillning i snön


HEJ KÄRA NORDLJUSVÄNNER!

Hur har ni det därute i vinterlandskapet? Här på Öland är trädens grenar täckta av rimfrost, och snön knarrar under fötterna när vi är ute och går våra hundpromenader. Sådana här dagar är perfekta för korvgrillning! För det är ju inte bara på sommaren som man kan grilla. Nygrillad korv smakar som allra godast tillsammans med rykande varm choklad ute i snön. Så damma av grillen om du har någon, eller stanna till vid närmsta bensinmack och köp dig en engångsgrill och börja grilla, du också!

De allra flesta blir glada av vintergrillning. Detta inkluderar giriga små hundar, som smyger sig fram för att provsmaka mattes och husses mat när de är upptagna med att fotografera och ser en öppen liten hundmun först när den dyker upp i kameralinsen.


Men är det familjegrillning så är det, och när den grillade korven fått svalna lite får även familjens hårigaste lilla medlem provsmaka.

När vintersolen skiner så här fint är det extra härligt att gå ut och promenera. För att inte tala om hur mycket godare den varma chokladen smakar efteråt. Vispgrädde och marshmallows på toppen är obligatoriskt!

Hälsningar

4 kommentarer:

 1. Det är ju faktiskt riktigt mysigt med vinter när man ser sådana här härliga bilder.
  Å voffsen är så sööööt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt inlägg med vackra bilder och lillvovven blev såå glad när han fick en go korvbit också=) Mari.

  SvaraRadera
 3. Ville bara kika in och berätta att jag är SUPER nöjd med mina två nya lily tunikor. Bilder hur den satt på finns inne hos mej om ni är intresserade! Ha en fin kväll, kram L

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga vinterbilder och det är klart att alla ska få smaka:)På andra sidan av bron har nu snön nästan helt försvunnit.
  Kram Emma

  SvaraRadera